banner

Атлантис България

Ако проявявате интерес за работна позиция при нас, изпратете CV и мотивационно писмо на email
Търговската марка „АТЛАНТИС БЪЛГАРИЯ” представлява Атлантис България Холдинг АД.

В портфолиото на компанията има повече от 12 разработени, строящи се и работещи комплекси в крайморския град Бургас, с обща площ над 100 000 квадратни метра жилищна площ.
„АТЛАНТИС БЪЛГАРИЯ” разполага с обекти в сферата на жилищните и бизнес имоти: Business, Premium, De Luxe.
Най-известните реализирани проекти на компанията са жилищните комплекси за целогодишно живеене, които се намират по крайбрежието на град Бургас: „Atlantis Resort & Spa”, „Santa Cruz”, „Atlantis Residence” „Atlantis Homes”, „Las Brisas”, „Paradise Lagoon”, както и други комплекси в района, които функционират повече от 10 години.

Всички комплекси на компанията се намират в най-добрия крайбрежен район на град Бургас – Сарафово. Сарафово отговаря на всички критерии за стратегическо разположение на „идеалния обект”. От една страна Сарафово е част от град Бургас, което повишава ликвидността на недвижимите имоти, намиращи се тук, разположен е близо до летище Бургас, а от друга страна това е изключително спокоен и екологично чист район, подходящ както за постоянно живеене, така и за отдих.

Колективът на компанията начислява повече от 150 служители в различни сфери: строителство, архитектура, счетоводство и одит, дизайн и обзавеждане, управление на недвижим имот, трансфери, охранителна дейност, управление на хотели, комплекси за развлечения, ресторанти, оздравителни и СПА центрове.
Какви са предимствата на покупката на недвижим имот директно от строителя „АТЛАНТИС БЪЛГАРИЯ” и защо апартамент в Сарафово?

Нашата компания строи качествени, сигурни жилища с десетилетна гаранция:


  1. Апартаменти с удобно, модерно разпределение;
  2. Европейско качество на строителството;
  3. Достъпни цени, изгодни схеми на изплащане, разсрочено и безлихвено плащане, съдействие за кредит в най-сигурните и големи банки на България;
  4. Прекрасна инфраструктура;
  5. Всички обекти на компанията имат достъп до широкия плаж на компания „Atlantis Beach”;
  6. Близостта на нашите комплекси до инфраструктурата на района: магазини, автобусни спирки, аптеки, училище, детска градина;
  7. Близост до летище Бургас;
  8. Добра екологична обстановка на района;
  9. Апартаментите в Сарафово могат да се дават изгодно под наем през цялата година. За това се грижи нашата собствена управляваща компания;Основната дейност на строително-инвестиционна компания „АТЛАНТИС БЪЛГАРИЯ” е насочена към строителството на модерни, комфортни комплекси по крайбрежието на град Бургас. Ние ценим своята репутация и затова залагаме на качествения продукт.
Доверете ни се, а ние ще Ви осигурим спокоен и комфортен живот на Българското крайбрежие, пълноценен отдих и незабравима почивка!