banner

Спорт и свободно време

arr

Как да прекарате свободното си време?

Релаксираща или активна почивка – изборът е Ваш. Възползвайте се от възможността да прекарате максимално добре така ценното за всеки човек свободно време! Насладете се на пълноценна почивка в Спа Хотел Атлантис, почувствайте се подмладени и освежени с енергизиращи Спа терапии, съчетани с персонално внимание и грижа, или просто попитайте на рецепция за нашите ексклузивни оферти, за да опознаете града и забележителностите в околността – индивидуално или с организирана екскурзия. Опитният ни екип ще се радва да Ви разкрие „тайните” на Бургас и близките места, както и да Ви предложи интересни развлечения и атракции.


Плувни басейни

Разнообразете почивката си и останете активни с възможностите, които прелага Спа Хотел Атлантис, за спорт и отдих! Започнете деня с плуване във външните басейни на комплекса. А ако времето е в „лошо настроение”, просто посетете Атлантис Спа. Там Ви очаква просторен вътрешен басейн. Отпуснете се и релаксирайте. Време е да се отдадете на райско блаженство сред обширните зелени площи на комплекса и да се насладите на любимите си занимания.


Плаж

Заливът на Сарафово е едно от най-прелестните места по Черноморското крайбрежие. Плажната ивица се намира само на около 300 м от Спа Хотел Атлантис. Там се предлагат различни водни спортове и разнообразни забавления. Плитките крайбрежни води не крият опасности за децата и са идеални за разходки по брега и съзерцаване на слъчневите залези.

Фитнес

Несъмнено, грижата за стройно тяло се отразява благотворно на ума и укрепва самочувствието. Повишете тонуса си с фитнес - нашият фитнес център предлага най-съвременни условия и въможности за тренировка на ентусиазираните любители на фитнеса. Модерните технически съоръжения не само ще Ви вдъхнат смелост, но и ще изпитате истинско удоволоствие. Нямате достатъчна мотивация за фитнес тренировка? Обърнете се към нашия професионален фитнес инструктор!

За повече информация, моля, свържете се с Рецепция на тел.+359 56 872 772 или изпратете имейл.