Настаняване

Rooms & apartments

При нас не е като в приказките… Тук наистина е толкова хубаво

Grande

Тези апартаменти са най-големите, които Atlantis resort предлага. Разполагат с 2 спални, хол и кухненски бокс. Изгледът им е към вътрешната част на комплекса, а тези в по-високите части имат и гледка към морето. Оборудвани са с телевизор, климатик, мека мебел, разтегателен диван и с две думи, всичко което трябва да има апартамент в уважаващ себе си хотел. В едната спалня има две легла, а във втората едно, но за двама. Максималния капацитет на тези апартаменти е 4-ма възрастни с две деца до 12 години или 5-ма възрастни.

5 / 4+2

Капацитет

Басейн

Изглед

Да

Кухня

Да

Телевизор

Да

Климатик

Да

Wi-fi

Апартаменти

Скрити във вътрешната част на комплекса, тези апартаменти са най-удобното място, на което можеш да избягаш от света. Тъй като са разположени във всичките 6 корпуса на хотела те разполагат с гледка към басейна или морето. Всичките имат спалня с голямо двойно легло, хол и кухненски бокс. Оборудвани са с климатик, телевизор, мека мебел и разтегателен диван. Баните разполагат с душ кабина или вана. Максималният капацитет на стаите е двама възрастни с две деца или трима възрастни.

3 / 2+2

Капацитет

Басейн

Изглед

Да

Кухня

Да

Телевизор

Да

Климатик

Да

Wi-fi

Студия

Стаи за тези, които търсят нещо по-компактно. Оборудвани са с две отделни легла, телевизор, климатик, мини бар и общо взето, всичко от което се нуждаеш, за да си прекараш страхотно до морето. Всяка е с изглед към парка. В тях могат да се настанят двама възрастни с дете до 12 години.

2+1

Капацитет

Парк

Изглед

Да

Кухня

Да

Телевизор

Да

Климатик

Да

Wi-fi

Направете резервация

Попълнете формата тук

Ние ще ви отговорим в най-кратки срокове с информация за свободни стаи и най-добрия вариант за вас!

Или направете резервация от тук