Събития

Зала Бургас

Искаш да впечатлиш всички?

Зала Лазур

Време е за празненства

Сватба в Атлантис

и заживели щастливо…

Зала Бургас

 

Точно в сърцето на комплекса, зала Бургас е перфектното място за всяко събитие, което можеш да си представиш. Независимо дали e лично или бизнес. С площ от 216 квадратни метра салонът е достатъчно просторен, за да побере до 180 човека. Залата е изградена така, че да може максимално да се възползва от естествената светлина, която може да бъде регулирана със специално разположена система от плътни завеси.  Оборудвана е с озвучителна и мултимедийна система, флипчарт и Wi-fi. Освен това, има и огромна тераса, от която се вижда целия комплекс.

Зала Лазур

 

Лазур е най-голямата зала, с която Atlantis Resort разполага. Идеалното място за създаване на запомнящи се истории. Независимо дали лични или бизнес. Разполага с 346 квадратни метра площ и без проблем може да побере до 230 човека. Тъй като е изключително близо до LOFT, залата е перфектна за организиране на най-различни тържества. Оборудването й включва озвучителна система, мултимедия, екран, флипчарт и Wi-Fi.

Сватба в Атлантис

Сватбите в Atlantis Resort са нещо много специално за нас. В комплекса се организират десетки всяка година. Целият ни екип се старае всяка да е различна, неповторима и незабравима. Знаем, че хората държат този ден да бъде най-хубавият в живота им. Повериш ли ни сватбата си, ние ще положим всички усилия, за да изпиташ всички възможни положителни емоции. Можеш да разчиташ на нас.

Имаш въпроси? Ние сме насреща!