Здравей!

За нас

Малко информация за нас

Atlantis resort е разположен точно до плаж Сарафово. Но думата „разположен“ не звучи достатъчно художествено… Комплексът се извисява над плажа и е едно от първите неща в България, които слънцето докосва. Това вече е по-подходящо описание. Добиваш ли представа каква ще твоята почивка при нас?

Спокойствие
Море на две крачки
Може да изгориш под слънцето, ако заспиш на плажа
Трудно ти е да си тръгнеш след това

Къде се намираме?

Зоната, в който се намира Atlantis Resort, се нарича Сарафово ЮГ. Това е една от най-съвременните жилищни части на Бургас. Целият район е създаден в баланс между природа и модерна архитектура. Имайки предвид изградената инфраструктура, не би трябвало да имаш проблеми с пристигане, паркиране или търсене на магазини и други подобни. Погрижили сме се всичко от което имаш нужда да е до теб. Летището е изключително близо, а спирката на градския транспорт е точно пред комплекса.

Локацията ни е достатъчна, за да се наречем едно от най-добрите места за ваканция в България, но защо да спираме дотук. Atlantis resort е замислен като идеалното място за почивка и с годините тази основополагаща идея не е забравена. Петте сгради са изградени така, че всяко кътче да излъчва спокойствие. Има различни басейни за възрастни и за деца, над които постоянно бдят професионални спасители. Накратко – можеш да си почиваш без да се притесняваш за нищо. Какво повече ти трябва, за да релаксираш?

Екипът на ATLANTIS resort се стреми непрестанно да подобрява условията в хотела. При нас всяко следващо лято е по-добро от предишното. Всеки от нас е винаги готов да ти помогне да направиш престоя си още по-пълноценен.  Не го забравяй! Ако имаш проблем, винаги сме на линия.