Дизайнерка стана победителка в конкурса Мисис Бургас 2016 в Atlantis Resort

Публикувано: март 26, 2016

Мая Великова спечели титлата на конкурса за омъжени дами Мисис Бургас 2016 г. Тя се надпреварва за приза с още девет омъжени дами от Бургас на Благовещение в комплекс Atlantis в морския град. Красавицата изпъкна с грация и финес пред своите конкурентки, които също са изключително красиви жени.

Първа подгласничка на Мисис Бургас 2016 г. стана чаровната Калина Калчева, която също е дизайнер по професия. 31-годишната красавица е родом от Поморие, но в момента живее в София, майка е на 4-годишно момченце.

Втора подгласничка на Мисис Бургас 2016 г. стана чаровната Розалина Попова. Тя има двама сина и в момента се е отдала изцяло на грижите за малкото си момченце, което само на 1 годинка.

Инжинер-химикът Валя Жекова грабна специалната награда на конкурса Мисис Бургас 2016 г. Тя спечели приза Missis Burgas Universe. Тя ще представлява страната ни на Международен конкурс за омъжени дами на остров Тенерифе през месец октомври. Красавицата работи е началник на отдел в Регионалната здравна инспекция в морския град.  Омъжена е и има две дъщери на 27 и 21 години.

Титлата Мисис Бургас Атлантис беше безапелационно присъдена на деликатната Галина Скачкова. Младата жена щастливо омъжена и майка на 6-годишно момченце. Завършила е „Организация на среден и дребен бизнес“ и в момента работи като мениджър- продажби в голяма търговска верига в Бургас. Галина обича спорта и споделя, че във всеки удобен момент се отдава на спортни занимания. Приема участието си в конкурса Мисис Бургас 2016 като ново предизвикателство и смята, че именно това би и дало по-голяма увереност като жена. Споделя още, че от дете мечтаела да участва в конкурс за красота и ето, че най-накрая мечтата ѝ успява да се превърне в реалност.

Лице на публиката стана старшата медицинска сестра на Хирургичното отделение на МБАЛ-Бургас  Илияна Попова. Тя спечели симпатиите на съгражданите си чрез гласуване в интернет. Всички останали участнички в конкурса получаха специални награди.

Водещи на бляскавото събитие бяха двете прекрасни носителки на титли за красота Марияна Маринова, Мисис България 2007 и Детелина Бакалова, Мисис Планет 2015.

В бляскавото жури на конкурса беше и носителката на титлата Мисис България – Стойка Николова, а председател на журито беше лицензиянтката на конкурсите „Мисис България“ и „Мисис Баба“  Меги Савова.

За прекрасната визия на участничките и водещите на събитието се погрижиха топ-гримьорът Арсена Андреена, и коафьорите от бутиков салон V & V Style. В един от туровете дамите дефилираха с облеклата на магазин „Ексклузив“, а на финалния тур дизайнерката Мария Диомова представи новата си колекция официални рокли. Диамантени бижута допълваха красотата на десетте претендентки за титлата. Италиянските скъпоценности на марката Франко Фонтана бяха осигурени от Петина Янева, собственик на бижутерия „Belissima- Marry My“.

На събитието присъстваха над 150 гости от Бургас, Варна, Пловдив, София и други градове от страната. На конкурса беше разиграна благотворителна томбола и бяха събрани средства за лечението на 7- годишната Ани от Бургас.

За настроението на гостите се погрижиха талантливата Нелита и децата от Академията за принцове и принцеси в Бургас.

Може да харесате също…