Хубена Генчева управител на хотелски комплекс Атлантис: ATLANTIS Е НОВИЯТ ЛАЙФСТАЙЛ ЦЕНТЪР  НА БУРГАС

 – Г-жо Генчева, през последната година Сарафово се превърна в най-модерният и привлекателен квартал на Бургас. На какво се дължи това според вас?

–  Действително Сарафово става все по атрактивен район за бургазлии. Благодарение на устойчивата политика на Община Бургас и активното участие на местния бизнес се реализираха редица инфраструктурни проекти, които превърнаха комплекса в модерено място за живот, отдих, спорт и развлечение. През последната година беше завършено новото рибарско пристанище на Бургас. В процес на изграждане са и велоалеите и крайбрежната алея. Благодарение на всички тези промени все повече бургазлии избират да прекарват свободното си време тук.

 

– Казвате, че все повече бургазлии избират да прекарват свободното си време в Сарафово. Какво според вас ги привлича в комплекс Атлантис?

– Комплексът се налага все по-успешно като модерен лайфстайл център в Бургас. Ние предлагаме различни възможности за забавление и отдих, които покриват изискванията на нашите гости. При нас е възможно да изкарате един пълноценен ден със семейството или приятели. Базата позволява да организираме събития за повече хора от сватби и семейни тържества до фирмени банкети, семинари и конгреси, които изискват среда извън офиса. Разбира се, една от основните причини хората да идват тук е достъпната цена на услугите в Атлантис. Тук говорим за всички, което предлагаме от легловата база и ресторанта, до модерният спа център, боулинга и детския кът. Разполагаме с вътрешен басейн с топла вода, фитнес и най-големият боулинг в бургаска област.

 

– Споменахте, че боулингът в Атлантис e най-големият в областта. Имате ли групи, които идват в специално за да играят?

– Разбира се, боулингът е страхотно забавление. При нас идват хора специално, за да играят с приятели. Много от гостите ни остават приятно изненадани, след като разберат, че могат да влязат в ролята на професионални играчи, защото залата е голяма и разполагаме с шест писти. Имаме групи, които идват в Атлантис на тийм билдинг туризъм и прекарват повече време в залата със забавления, защото там има още класически и руски билярд, снукър, аркадни игри, дарц, джаги и тенис на маса. За децата има страхотен дестки кът тип работилничка и те по никакъв начин не пречат на родителите си, да не говорим, че страхотно се забавляват.

 

– Атлантис е известен с модерния си спа центъра. Какви изненади очакват вашите гости?

– Atlantis Spa ще изненада своите клиенти с автентични съоръжения като турска и руска баня, финландска сауна и процедури, които не се предлагат в другите спа центрове в Бургас. Не е нужно да сте гост на хотела, за да посетите спа центъра, който разполага с водна и термална зона, в която има вътрешен басейн с топла вода, сектор за деца и джакузи. Имаме и с билкова сауна с хималайска сол, която е подходяща и за деца. В Руската баня сме подсигурили автентични венници от бук, които допринасят за едно страхотно изживяване. Дамите могат да опитат популярната вана „Клеопатра” или останалите спа ритуали, които се правят само тук.

 

– Атлантис разполага с един различен ресторант, направен в модерен лофт стил. Каква кухня предлагате в LOFT Bar&Dinner”?

– Ресторантът е предизвикателство за всеки един естет на кулинарията. Кухнята е повече от разнообразна и представя най-доброто от Европейската и класическата Българска кухня, поднесено по един уникален начин, който се различава от всичко това, което познавате в Бургас. Менюто е съобразено за различни поводи от работен обяд и бизнес вечеря до семейно тържество или фирмено парти. В менюто на ресторанта има раздел за вегетарианска храна и супи, както и пици, спагети, талиатели и страхотни десерти. В момента е подготвено богато постно меню във връзка с коледните празници. Разбира се, не е нужно да сте гост на хотела, за да опитате от кулинарните ни шедьоври

 

– Какъв е капацитетът на ресторанта и могат ли да се организират по-големи семейни или фирмени тържества?

– Разбира се, комплекс Атлантис има всички възможности да организира големи тържества като сватби например. При нас често идват по-големи групи, които съвместяват почивката с фирмен семинар например, защото разполагаме с 2 конферентни зали, подготвяме кетъринг, мултимедия и професионално озвучаване, флипчарт и интернет достъп. Освен това цената, която предлагаме за такива групи няма по-добра алтернатива в Бургас. Много фирми се възползват от нашите Инсентив корпоративни пакети. Тава са пакети, с които търговските фирми награждават своите сътрудници за добре свършена работа или мотивират служителите към по-висока производителност.

 

– Звездите от калифорнийската група Papa Roach отседнаха това лято при вас преди концерта си в Бургас, кои други световни или родни звезди сте посрещали?

– По принцип пазим в тайна присъствието на звезди и известни личности в комплекс Атлантис, защото това е изрично тяхно изискване и начин наистина да се насладят на условията, които предлагаме, но за Вас ще споделя, че наши чести гости са Виктор Калев и Руслан Мъйнов. През лятото идва Миро от Каризма и други родни звезди.